Hóhelyzet

2023.12.07. 13:19

Elakadt kamionok, kipörgött kerekek és 5 órás autóutak: még mindig tragikus a helyzet az utakon

Volt olyan fuvaros, akik 4,5 órába telt délelőtt a Székesfehérvár-Tatabánya út megtétele.

Kemma.hu

Számos tűzoltói beavatkozásra került sor a csütörtökre ideért tetemes mennyiségű hó miatt. Így például Tokodaltáró és Dorog között a 10-es számú főúton, a 11-es úton az Esztergom-Búbánatvölgy és a Basaharc közötti szakaszon az 1111-es úton Pilisszentlélek és a völgyhíd között, Oroszlány több utcájában, Oroszlány és Környe között, Oroszlányról Pusztavámra a bekötőúton, Bikol puszta és Tardos között, Dorog több pontján, Lábatlanon, Nagysápnál, Tokodon, Tokodaltárón, Vérteskethelynél, Bársonyosnál, Bakonyszombathelynél, Dunaalmáson, Tatán, a Fekete úton, Esztergom több pontján - a Vaskapui úton egy vízelvezetőbe csúszott menetrend szerinti busz műszaki mentését végezték.

A vármegye minden hivatásos tűzoltó egysége, Tatabánya, Komárom, Esztergom, Nyergesújfalu, Bajna és Kisbér hivatásos tűzoltói, Oroszlány és Nagyigmánd önkormányzati tűzoltói vonultak és dolgoznak jelenleg is. Az önkéntes tűzoltó egyesületek tagjai is szép számmal kiveszik a részüket az utak megtisztításából, a letört faágak, fák eltávolításából.

Információnk szerint van olyan fuvaros, akik 4,5 órába telt délelőtt a Székesfehérvár-Tatabánya út megtétele. A lassú, 30-40 kilométer/órás haladás mellett egy baleset is nehezítette a haladását. Gánt-Kőhányásnál kamionok akadtak el, a fuvarosnak pedig kerülőúton kellett továbbjönnie. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában