Karambol

2023.12.07. 09:05

Baleset történt az M1-esen Tatabányánál

Két kamion szenvedett balesetet.

Kemma.hu

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, az 57-es kilométernél a Turul pihenőben két kamion balesetet szenvedett, a pihenőt lezárták – közölte az utinform.hu.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat, ahogy írtuk, citromsárga figyelmeztetést adott ki Komárom-Esztergom vármegyére, két okból is: gyenge hófúvás miatt, mert a friss hóval fedett területeken a szél alacsony hótorlaszokat emelhet. Valamint havazás miatt, mert  12 óra alatt 5 centimétert meghaladó friss hó hullhat. Az ország nagy részén egyébként hasonló okok miatt szintén érvényben vannak elsőfokú figyelmeztetések. 

A tatai önkormányzat a közösségi oldalán írt arról csütörtök reggel, hogy az elmúlt napok jelentős esőzései és az éjjel lehullott nagy mennyiségű hó miatt városszerte dőltek ki fák. A talaj sok helyen fellazult, ágak szakadtak le ezért kérik, hogy legyen mindenki nagyon figyelmes. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában