Résen voltak

2023.11.14. 17:26

Illegális tuning találkozót akadályoztak meg a zsaruk Tatabányán

A rendőrök nem csak a kiszemelt helyszínen csaptak le, de a városban észlelt 18 potenciális autót is ellenőrizték. Hét esetben jogsértés miatt szankcionáltak is.

Kemma.hu

Résen voltak a tatabányai rendőrök, így időben megakadályoztak egy november 11-ére, szombatra meghirdetett tuning találkozót Tatabányán. Kiderült, hogy a közzétett helyszín üzemeltetője nem járult hozzá a rendezvény megtartásához, így az esemény nem lehetett volna legális.

Kérésére a hatóság a helyszínen szalaggal kerítette el a parkolót a járművek elől. Ennek, és a rendőri jelenlétnek köszönhetően a nagy teljesítményű, tuning járművek illegálisan szervezett találkozóját sikerült meghiúsítani. 

A tatabányai rendőrök nem csak a kiszemelt helyszínen csaptak le, de ellenőrizték a városban észlelt 18 potenciális autót is, hét esetben szankcionáltak is jogsértés miatt. Akciójukban közreműködtek a Tatabányai Polgárőr Önvédelmi Egyesület tagjai is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában