Testi sértés

2023.11.28. 14:57

Féltékenységből verte péppé riválisát - videón az esztergomi „hősszerelmes”

November 29-én az Esztergomi Járásbíróság tárgyalást tart annak a férfinak az ügyében, aki összeverte a barátnőjével együtt italozó másik férfit. A tárgyalás során a bizonyítási eljárás folytatódik.

Kemma.hu

A vádirat szerint a vádlott 2022. május 17-én éjjel az esztergomi kórház bejáratához ment, mivel tudomására jutott, hogy barátnője kórházba került. A férfi dühös volt amiatt, hogy tudomása szerint a barátnője az este folyamán a sértettel fogyasztott alkoholt, és őt hibáztatta azért, hogy a barátnője kórházba került. 

A kórház előtt a vádlott szóváltásba keveredett az illetővel, akit hátulról tarkón ütött, majd a fején többször megütötte. A földre esett áldozatot ezután többször fejen rúgta és ököllel ütlegelte, akinek a bántalmazás miatt nyolc napon belül gyógyuló hámsérülése, duzzanata keletkezett, de a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában