Félreállt

2023.10.17. 08:50

Kutyás rendőrök segítettek a mentők előtt a sofőrön - rosszullét miatt került bajba Tatabányán

Az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. Az egyenruhások három személyt fogtak el és négy főt állítottak elő, valamint egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés pedig három esetben történt.

Kemma.hu

Október 16-án, hétfőn este a vármegyei Kutyás Szolgálati Alosztály egyenruhásai siettek Tatabányán egy bajbajutott segítségére. Egy személygépkocsi vezetője hívta a segélyhívót, mivel vezetés közben rosszul lett, félre tudott állni, azonban rosszulléte miatt nem tudott tovább menni.

A kutyás járőrök a közelben tartózkodtak, és megtalálták a sofőrt. A mentők kiérkezéséig ők biztosították a sofőr légzését, és figyelemmel kísérték az állapotát – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában