Súlyosan sérült

2023.10.20. 13:56

Gyalogosgázolás Bánhidán: mentőhelikopter is érkezett a zebrán elütött idős bácsihoz

Kemma.hu

Idős bácsit ütött el egy autós Tatabányán, az Árpád úton, a buszmegállóknál lévő zebrán, október 20-án, pénteken 11:50 körül. A szemtanúk szerint a bácsi már majdnem átért a zebrán, amikor elgázolta az autó, amit egy szintén idősebb férfi vezetett, aki a baleset után megtörten működött együtt a hatóságokkal.

A 73 éves férfi felsőteste a baleset során az őt gyalogosként elgázoló és felborult autó alá szorult. Az ütközés olyan erejű lehetett, hogy az elütött idős férfi esernyője és táskája több 10 métert repült a zebrától. 

baleset gyalogosgázolás bánhida
A zebrán ütötték el a 73 éves bácsit
Forrás: Kemma.hu

A helyszínre mentők, rendőrök és tűzoltók is érkeztek, útlezárás is volt, amelyben egy busz is vesztegelt. Mentőhelikoptert is riasztottak a balesethez, ami a Vágóhíd utcai kereszteződésnél lévő parkolóban tudott csak leszállni, oda mentőautó szállította a sérültet, miután a mentősök egy paraván mögött hosszas küzdelemmel szállítható állapotba hozták őt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában