Nem úszta meg

2023.10.26. 12:18

Fél év után kattant a bilincs a bakonyaljai kocsifeltörő férfi kezén

A 35 éves Sz. Á. talán már azt gondolhatta, hogy megúszta fél évvel korábbi tettét, azonban a rendőrök így is megtalálták.

Kemma.hu

Ennyi idő elteltével sem úszta meg tettét a férfi

Forrás: police.hu

A rendőrég tájékoztatása szerint sikerült azonosítaniuk azt az elkövetőt a kisbéri rendőröknek, aki fél évvel ezelőtt Bakonysárkányon tört fel egy autót. Mint írták, csak egy feljelentés, ennyi állt rendelkezésére az egyenruhásoknak egy április 23-ai gépkocsifeltörés kapcsán. Egy autó ablakát törte be a tettes, és egy lemezkazettát vitt magával, benne 35 ezer forinttal. 

Egy lemezkazettát lopott ki a kocsiból a férfi
Egy lemezkazettát lopott ki a kocsiból a férfi
Forrás: police.hu

A nyomozók tanúkat hallgattak meg, adatokat gyűjtöttek. Eltelt fél év, és a tettes bizakodhatott abban, hogy személyazonossága ismeretlen marad. A rendőrök azonban ennyi idő után is azonosították a 35 éves elkövetőt, akit október 25-én Móron fogtak el. Előállították, és lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Sz. Á. elmondta, hogy a pénzt időközben már elköltötte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában