Elkapva

2023.10.11. 14:27

Esztergomi és dorogi üzletekből lopott a páros, Vácon fogták el a köddé vált férfit

Könnyebb volt a bevásárlás a páros számára, hogy semmiért sem kellett fizetni. A nőt már korábban kihallgatták, társát még csak most sikerült elfogni Vácon.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 33 éves nő és egy 32 éves férfi 2022. május és június között esztergomi és dorogi üzletekből lopott. A cselekményeket közösen hajtották végre. Javarészt vegyi termékeket, kozmetikumokat és szeszes italt vittek el. L. M.-et és L. F.-et azonosították az esztergomi rendőrök. Időközben azt is megállapították, hogy a nő még 2022. augusztus 30-án egy esztergomi drogériából lopott kozmetikumokat, valamint egy hónap múlva az egyik budapesti üzletből is hasonló termékeket. A története itt még nem ért véget, egy benzinkúton is lopott.

Időközben a nő kihallgatása megtörtént, míg a férfi elszámoltatására nem került sor, mivel ő több idézésre sem jelent meg. Elérhetetlenné vált, ezért körözést adtak ki ellene. Őt október 10-én hajnalban Vácon fogták el a rendőrök. Az esztergomi nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A tettesek ellen lopás miatt indult büntetőeljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában