Bosszút állt a gépen

2023.09.11. 11:00

Elítélték az esztergomi Chuck Norrist: videón a többszázezres akciójelenet

A felbőszült férfi az esztergomi vasútállomás várótermében lábbal támadt rá a jegykiadó automatára. Elnyelte a pénzét és nem adott neki jegyet, ez lett a gép veszte.

Kemma.hu

Kétszer is rárúgott a jegyautomata kijelzőjére

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A garázdaság és rongálás vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság büntetővégzést hozott azzal a férfival szemben, aki amiatti dühében, hogy a jegykiadó automata elnyelte a pénzét, súlyosan megrongálta azt. A bíróság a férfival szemben 300 ezer forint pénzbüntetést szabott ki. 

A vádirat szerint, és mint arról korábban beszámoltunk, a férfi március 19-én az esztergomi vasútállomás várótermében lévő jegykiadó automata kijelző paneljára rúgott rá kétszer is, váltott lábbal, lendületből. A gép azzal haragította magára a férfit, hogy nem adott jegyet, a pénzt viszont elnyelte.

Mint azt dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől megtudtuk, az elkövető kihívóan közösségellenes és erőszakos cselekményével 263 ezer 768 forint kárt okozott. 
A férfi ellen hozott büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette – közölte Puskásné Sárközi Rita, a Tatabányai Törvényszék sajtótitkára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában