Felismered?

2023.09.30. 16:41

Több mint három hónapja keresik ezt a törékeny tatabányai lányt

Bata Esztert június 23-án látták utoljára. A fotón, amely a rendőrségi körözésben szerepel, a fülében apró fülbevalók is láthatók.

Kemma.hu

Június 23-án, pénteken tűnt el nyomtalanul egy fiatal lány, aki azóta nem adott életjelet magáról. Bata Eszter 2006. március 29-én született Komáromban.

A lány 165 centiméter magas, vékony testalkatú. A haja hosszú, barna, az arca ovális, a szeme színe kék. Az utolsó ismert ruházata: rövid fehér alapon színes virágos rövidnadrágos overál. Bata Eszterre a Tatabányai Rendőrkapitányság adott ki körözést.

Bata Eszter
Forrás: police.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában