Nem nyugodott

2023.09.14. 06:45

Börtönt érdemelt a gyilkossággal fenyegetőző lábatlani férfi

A férfi, miután a volt élettársát nem tudta elérni, több alkalommal annak édesapját és új barátját fenyegette meg. Most börtön várja.

Kemma.hu

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a zaklatás bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség által benyújtott vádirat alapján az Esztergomi Járásbíróság az elkövetőt 1 év 4 hó börtönbüntetésre, és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte.

A Tatabányai Törvényszék  tájékoztatása szerint, és mint arról korábban beszámoltunk, a vádlott nem tudta elfogadni, hogy a sértett elhagyta őt, ezért a szakítás után saját telefonjáról, majd ismeretlen számról indított hívásokkal, sms-üzenetekkel próbálta felvenni a kapcsolatot a nővel. A férfi 2020. november 17-én a nő lábatlani lakásán együtt ünnepelte a közös gyermekük születésnapját a gyerekkel és az anyjával.

A sértett megengedte a vádlottnak, hogy a lakásban egyedül maradjon a gyermekükkel, ő maga pedig a vele egy udvarban lakó szülei lakásába ment. A vádlott éjszaka több sms-t küldött a sértettnek, amelyekben könyörgött neki, hogy béküljön ki vele, majd gyalázkodó üzeneteket is küldött neki. A nő ekkor visszament a lakásába, hogy rábírja exét, fejezze be az üzengetést és hagyja el a lakást, de a felek vitába keveredtek egymással, a vádlott a sértettet meglökte, majd combon rúgta és megszorította a karját.

A férfi 2020. november 18. és november 23. között a nő barátjának félelemkeltés céljából 30 fenyegető sms-üzenetet küldött. Sőt, miután volt élettársát nem tudta elérni, több alkalommal annak édesapját hívta fel, illetve neki küldött sms-t, megfenyegetve az alábbi szavakkal: "kinyírlak, megöllek, agyonverlek."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában