Azonosítás

2023.09.10. 15:30

800 dollár zokniban, arab írás: 22 éve nem tudni kinek a holttestére bukkantak Komáromban

A több mint 22 éves rejtély továbbra is megoldásra vár, még nem tudták azonosítani a férfi holttestét.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint 2002. március 14-én bukkantak egy férfi holttestére Komáromban, amelyet a mai napig nem sikerült azonosítani. A 21 éve előkerült férfi 186-190 centiméter magas, fekete rövid hajú és bajszos. Megtalálásakor fekete bőrcipőt, fekete vászonnadrágot, fekete zoknit és szürke alsónadrágot viselt.

A rendőrség közleményéből az is kiderült, hogy a férfinál egy zokniban 8 darab 100 dolláros bankjegyet, aranynak látszó láncot, cipőfűzőre erősített bőrtokot is találtak, amiben papírok voltak. Azok közül az egyiken apró betűs, feltehetően arab nyelvű írás volt olvasható. Bal kezének gyűrűs ujján aranynak látszó karikagyűrűt találtak.

A körözési eljárást lefolytató komáromi rendőrök kérik azok jelentkezését, akik esetleg a meglévő információk alapján azonosítani tudják a holttestet. Személyes bejelentést tehetnek a Komáromi Rendőrkapitányságon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában