Előkészítő ülés

2023.06.26. 06:13

Szörnyű dolgokat tett környei barátnőjével a fiú, megöléssel fenyegette annak édesapját

Fiatalkorúak fogházbüntetésére ítélhetik a fiút, aki környei barátnője életét tette pokollá, annak édesapját fenyegette.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint június 29-én előkészítő ülést tartanak annak a fiúnak az ügyében, aki fiatalkorú barátnőjéről küldözgetett intim képeket, a lány édesapját megöléssel fenyegette. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje fiatalkorúak fogházbüntetésére, melyet próbaidőre függesszen fel, a próbaidő tartamára rendelje el pártfogó felügyeletét.

A vádirat szerint a vádlott a sértett lányának a barátja volt. Az ittas állapotban lévő fiatalkorú 2022. július 11-én éjjel –közvetlen előzmény nélkül - megjelent a sértett házánál, a ház előtt ordibálva szitkozódott, továbbá megöléssel fenyegette meg a férfit és családját. Ezután a fiú a kertbe bement, és a kapcsolószekrénybe benyúlva lekapcsolta az áramot.

A fiú a 15. életévet betöltött barátnőjéről annak beleegyezése nélkül pornográf tartalmú felvételt készített, melyet internetes alkalmazáson keresztül elküldött három másik személynek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában