Gyalázat

2023.06.11. 10:15

Kulccsal ment be a milliókért halott fia özvegyéhez a gátlástalan após Lábatlanon

Tanú meghallgatásával folytatódik június 14-én, szerdán az esztergomi bíroságon annak a férfinak a tárgyalása, aki fia halála után annak özvegyét lopta meg. Kulcsa is volt a lábatlani lakáshoz.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A vádirat szerint, és mint arról korábban beszámoltunk, a sértett a felesége volt a vádlott fiának, aki elhunyt. A nő egy lábatlani
lakásban élt, amelyhez rajta kívül csak az apósának volt kulcsa.

Az özvegy beszámolt az apósának arról, hogy a lakásában van egy fémkazetta, amelyben a készpénzét és az ékszereit tartja, sőt, meg is mutatta, hogy azt hol tárolja. A férfi 2022. január első hetében a sértettől kapott kulccsal bement az üres lakásba, és magához vette a lezárt fémkazettát, ily módon lopva el a benne lévő készpénzt és ékszereket.

A bűncselekmény elkövetési értéke 3 millió 311 ezer 202 forint volt. A lopással okozott kár nem térült meg. Június 14-én, szerdán az esztergomi bíroságon tanú meghallgatásával folytatódik a férfi tárgyalása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában