Beszámoló

2023.06.28. 09:00

Ismét ülésezett a vármegyei tűzmegelőzési bizottság

A bizottság az ülésén az előző év tevékenységeiről hallhatott beszámolót, valamint a 2023-as év tervezett programjait beszélték át.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján számolt be arról, hogy ismét ülésezett a Komárom-Esztergom Vármegyei Tűzmegelőzési Bizottság. Mint írták, a bizottság fő célja a tűzvédelem preventív, felkészítő munkával való támogatása a lakosság körében. A munka zömét rendezvényeken való reprezentatív részvétel, lakossági felhívások és egyéb, tűzmegelőzést és a lakosság tudatosságát növelő programok szervezése teszi ki.

Az ülést Sári Ákos tű. ezredes igazgató nyitotta meg, majd Csordás János tű. alezredes számolt be a bizottság előző évi tevékenységről. A bizottság tagjai ezután a 2023-es évre tervezett programokat vitatták meg, majd hagyták jóvá. A bizottság a jövőben is hídként szolgál a tűzmegelőzésben részt vállaló szervezetek és cégek, valamint a katasztrófavédelem vármegyei szervezete közt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában