Folytatólagos tárgyalás

2023.06.11. 17:43

Garázsokat tört fel az esztergomi mesterhármas - le volt osztva, ki mit csinál közülük

Folytatólagos tárgyaláson állhat bíróság elé június 13-án, kedden a trió. A három férfi közül az egyik már ötször volt büntetve. Ő többszörös és különös visszaeső, míg a másik kettő büntetlen előéletű.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Az Esztergomi járásbíróság június 13-án, kedden tárgyalja annak a három férfinak az ügyét, akik esztergomi garázsokat törtek fel és loptak el onnan 
A vádirat szerint és mint arról korábban beszámoltunk, a három férfi 2021. január 6-án éjszaka egy esztergomi garázs ajtajáról lefeszítette a lakatot, majd onnan szerszámokat és kerékpárokat loptak el, összesen 266 ezer 500 forint értékben. A trió a kerékpárokon távozott a helyszínről.

A vádlottak ugyanezen az estén a garázssoron az egyik garázs ajtaját felfeszítették, onnan 50 ezer 500 forint értékben vittek el horgászfelszereléseket és szerszámokat. A három férfi két másik garázsból is lopni akart, az egyik ajtaját azonban nem sikerült felfeszíteniük, a másik garázsban pedig hiába kutattak, odabent nem találtak számukra értékkel bíró tárgyat.

A vádlottak közül ketten egy nyitva hagyott gépkocsiból szerszámokat és GPS-t vittek el összesen 28 ezer forint értékben, valamint egy garázsból törött távcsövet, régi evőeszközöket, jelvényeket, és pálinkát zsákmányoltak. Hármójuk közül az egyik férfi ötször volt büntetve, többszörös és különös visszaeső. Két társ büntetlen előéletű.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában