Sikeres indítvány

2023.06.23. 06:30

Drog és testi sértés is van a számláján az igmándi fagyizó letartóztatott betörőjének

A 36 éves férfi letartóztatását 1 hónapra elrendelte a bíróság. Kiderült, az elkövetőnek nem csak a betörése miatt kell felelnie.

Kemma.hu

A Komáromi Járási Ügyészség eredményesen indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki hajnalban ittasan tört be a nagyigmándi fagyizóba. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a férfi büntetett előéletű, illetve kábítószer birtoklás vétsége és súlyos testi sértés bűntette miatt van vele szemben büntetőeljárás. Az indítvány alapján a Komáromi Járásbíróság a férfit meghallgatta. A bíróság a férfi letartóztatását egy hónapra elrendelte.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a 36 éves férfi június 19-én éjszaka italozott, hajnalra megéhezett, ezért az útjába kerülő nagyigmándi fagyizóba betört, ahol fagyizott is, valamint a helyszínről édességet és készpénzt is lopott. A tettest rövid időn belül azonosították és otthonában elfogták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában