NAV

2023.06.29. 11:30

A 777-es szám nem hozott szerencsét: ennyi cigivel bukott meg a csempész az M1-esen +videó

A bolgár férfi azt mondta a pénzügyőröknek, az utasi nem tudtak a rejtett dohányról. A pénzügyőrök végül 777 doboz cigit találtak a kocsiban.

Kemma.hu

A bolgár férfi kocsija tele volt csempészcigivel

Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleményében adott tájékoztatást arról, hogy a pénzügyőrök egy bolgár cigicsempészt fogtak az M1-es autópálya Komárom-Esztergom vármegyei szakaszán. A csempész Németországba tartott.

A bolgár csempész 3 utasával haladt az M1-esen, amikor a pénzügyőrök a Harkályos pihenőhelyre kísérték. A kocsi hátsó üléseinek támláiba, az utasülés rekeszébe, de még egy szőtt táskában is cigarettát találtak az egyenruhások. A sofőr azt mondta, hogy mind a hétszázhetvenhét dobozt ő rejtette el, amiről az utasok mit sem sejtettek. A különféle márkájú bolgár dohányárut barátainak és ismerőseinek vitte volna. A pénzügyőrök a csaknem 1,7 millió forint értékű füstölnivalót lefoglalták. A sofőrnek a milliós bírságfizetés mellett költségvetési csalás miatt is felelnie kell. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában