Műtét vár rá

2023.05.04. 06:43

Véradás segíthet az esztergomi motorbalesetben megsérült lányon - a barátja nem élte túl

Május 4-én, csütörtökön komoly műtét vár az Esztergom és Dömös között történt súlyos motorbaleset sérültjére, akit a helyszínről mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

Kemma.hu

Forrás: Bors.hu

Tragikus baleset történt május 1-jén, hétfőn délután a 11-es főúton Dömös és Esztergom között. A balesetben egy 24 éves motoros veszítette életét.

A fiatal férfi utasával haladva nem tartott kellő követési távolságot egy busz mögött, ami forgalmi okból lelassított. A motor vezetője nekiütközött a busz hátuljának, majd a szemközti forgalmi sávba átsodródva egy személygépkocsinak csapódott. 

A motor utasát a helyszínről mentőhelikopter vitte kórházba. Csütörtökön komoly műtét vár rá. A közösségi oldalon rengetegen osztották meg a szülők kérését, amely szerint a lányuknak sürgősen vérre lenne szüksége a műtétjeihez. Elsősorban 0RH- vérre lenne szükség, a véradásra kijelölt helyek pedig az
Országos Vérellátó Szolgálat (1113.Budapest Katolina út 19-21.) és a Sugár áruház (Örs vezér tere). A részleteket a véradáshoz a itt találjátok.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában