Tűz

2023.05.08. 19:46

Kilométerekről is látszott a sűrű füst Tatabányán: mondjuk, mi történt az ipari parkban

Hatalmas füst tört fel egy épületből a tatabányai ipari park területén, a keletkezett tüzet azonban hamar sikerült megfékezni.

Kemma.hu

Tűz ütött ki hétfő délután Tatabányán, a Búzavirág úton, az ipari park egyik cégénél – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől. Benke István Roland tűzoltó százados, a vármegyei katasztrófavédelem helyettes szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy a helyszínre három település – Komárom, Tatabánya és Bajna – tűzoltóegységei siettek ki. Internetezők szerint még az ipari parktól kilométerekre lévő Gál lakótelepről is lehetett látni azt a füstöt, így nem csoda, hogy több egységet is odavezényeltek.

A tűz következtében 160 dolgozónak kellett elhagynia az üzemet, akik a tűzoltói beavatkozás követően visszamehettek a munkahelyükre. A cégnél lévő tűzoltórendszernek még a lánglovagok kiérkezése előtt sikerült lokalizálni a tüzet, így az nem terjedt el nagyon, és személyi sérülés sem történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában