Vigyázat, erőszaktevő!

2023.05.16. 17:06

A Kemma.hu után ismert vlogger is beszállt a kisgyereket megerőszakoló pedofil keresésébe

Hercules több mint 20 ezer feliratkozója figyelmét hívta fel arra, hogy a pedofil férfit keresi a rendőrség.

Kemma.hu

Segítsünk a keresésben! - kéri a vlogger

Forrás: Hercules/YouTube

Mint arról korábban beszámoltunk, az 51 éves Speigler Andrást 12. életévét be nem töltött gyermek sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt keresik a rendőrök. A hatóság tájékoztatása szerint az Esztergomi Járásbíróság május 11-én elfogatóparancsot adott ki a pedofillal szemben. Az 51 éves dombóvári születésű férfit körözik. 

Az ismert vlogger, Herkules videóban hívta fel követői figyelmét az esetre, bemutatva cikkünket és a körözött férfi fotóját is.

PEDOFILT keres a Rendőrség!Segítsünk a keresésben! 

– írja videója alatt Hercules, arra kérve követőit, a külföldön élőket is, osszák meg a Kemma cikkét vagy a videót, hogy minél többen értesüljenek a veszélyről. Aki pedig látja valahol a férfit, értesítse a hatóságokat.

Forrás: police.hu

A körözési eljárást lefolytató dorogi rendőrök kérik azoknak a segítségét, akik esetleg tudnak Speigler András tartózkodási helyéről, hollétéről, tegyenek bejelentést személyesen az Esztergomi Járásbíróságon vagy telefonon a 33/312-988-as számon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában