Helyi kék hírek

2023.04.07. 12:45

Ezért veszélyes a „tinderezés”: szex után a nőre támadt a tatabányai erőszaktevő

Az esemény után fojtogatta, majd megöléssel fenyegette alkalmi partnerét. Most a bíróság kéri számon.

G. D. V.

Forrás: Shutterstock

Előkészítő ülést tart a Tatabányai Járásbíróság április 11-én, kedden délelőtt annak a férfinak az ügyében, akit  testi sértéssel vádolnak. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a büntetett előéletű vádlottat ítélje börtönbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától – közölte a Tatabányai Törvényszék.

A vádirat szerint a férfi még 2020. november 10-én este megjelent az egyik nő által bérelt tatabányai lakásában azért, hogy egy internetes oldalon megismert másik nővel szexuális kapcsolatot létesítsen. Az együttlét után az ittas férfi erőszakossá vált, hátulról könyökhajlatával átkarolta a sértett nyakát és azt egyre erősebben szorítani kezdte.

A nő megijedt és segítségért kiáltott, amit a lakásban tartózkodó két másik sértett meg is hallott és egyikük a szobába ment. Ekkor a nőnek sikerült kiszabadulnia a szorításból. Mindketten a konyhában próbáltak elbújni.

A vádlott azonban utánuk ment, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli őket. Az egyikük az erkélyre menekült és telefonon hívott rendőri segítséget.

A másik két nő eközben a másik szobába menekült. Bezárták az ajtót, melyet a férfi rugdosni kezdett, miközben tovább fenyegetőzött. A sértettek ekkor kimásztak a talajtól több mint 4 méter magasan lévő ablakba, ahonnan az egyikük leugrott, amitől nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A vádlott eközben betörte a szoba ajtaját és az ablakhoz lépve meglátta a másik nőt, akire trágár szavakkal rákiabált. A nő félelmében szintén leugrott az ablakból, a járdára esett ahol nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A férfi ezután a harmadik nő szobájának ajtaján kezdett dörömbölni, aki az erkélyről lemászott az utcára. A támadásnak a rendőrök vetettek véget.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában