Pályázat

2023.03.11. 13:17

Rajzokon a bűn- és balesetmegelőzés fő témái - esztergomi diákok követték el őket

Az Esztergomi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. december hónapban rajzpályázatot hirdettek az esztergomi Montágh Imre Általános Iskola és Speciális Szakiskolában.

Kemma.hu

A helyi rendőrök a tanév első félévében 4 témakört dolgoztak fel a diákokkal bűn- és balesetmegelőzési előadások alkalmával. A biztonságos közlekedés, függőségek, fiatalkori elkövetővé, áldozattá válás jellemzőiről, illetve az internet veszélyei témákban január 31-ig várták az alkotásokat.

A diákok összesen 58 db rajzot nyújtottak be. A jobbnál-jobb és kreatívabb alkotásokból 13 mű került díjazásra. A pályázaton résztvevő diákok a Városi Balesetmegelőzési Bizottság, illetve az iskola által összeállított ajándékcsomagokban részesültek.

A szakiskola tanulói közül első helyezést ért el Gyöngyi Kitti Krisztina káros szenvedélyek témában, második lett Kniezl Kevin szintén káros szenvedélyek témában, míg a harmadik helyen Rákosi Gyula végzett közlekedés témában. Fodor Kristóf közlekedés témában különdíjat kapott.

Az általános iskola felső tagozatos tanulói közül első helyezést ért el Wagensommer Ráhel káros szenvedélyek témában, másodikat holtversenyben Bács Hunor közlekedés témában és Pénzes Gergő internetes zaklatás témában. A harmadik Dancs Eszter  lett káros szenvedélyek témában, különdíjat pedig Makove Nóra kapott internetes zaklatás témában.

Az általános iskola alsó tagozatos tanulói közül első helyezést ért el Bakó Bálint közlekedés témában, második lett Veréb Csaba közlekedés témában, harmadik pedig Horváth Zsanett káros szenvedély témában. A különdíjat Tóth Ádám érdemelte ki közlekedés témában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában