Irány a börtön

2023.03.17. 07:00

Bokszzsáknak használta terhes élettárást az esztergomi apa, döntöttek a sorsáról

A férfi rendszeresen bedrogozva, bepiázva verte élettársát, most ítéletet hozott a bíróság az agresszív férfival szemben.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint az Esztergomi Járásbíróság március 14-én tartott előkészítő ülésen, kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt indult ügyben hozott ítéletet. A bíróság a büntetett előéletű esztergomi férfit testi sértés bűntettének kísérlete, kapcsolati erőszak bűntette és 3 rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt halmazati büntetésként 2 év börtönbüntetésre, mellékbüntetésül 2 év közügyektől eltiltásra ítélte, valamint véglegesen eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, azonban az nem jogerős, mivel a vádlott és a védője enyhítésért fellebbezést jelentett be.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, A férfi és a nő élettársi kapcsolatban életek 3 gyermekükkel. A férfi 2021-ben rendszeresen fogyasztott alkoholt és kábítószert. Amikor veszekedett párjával, a nőt rendszeresen pofon ütötte, lábon rúgta, hátba verte, haját tépte, közben trágár módon beszélt. A várandós nőt több alkalommal lábon rúgta, több alkalommal arcon ütötte, illetve egy alkalommal a hasába is ütött. A magzat nem sérült. A bántalmazásnak szem és fültanúi voltak a gyerekek is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!