Mulasztás

2023.03.13. 14:21

A táti DiCaprio keményebben tolta, mint a Wall Street farkasa

Eredetileg csak a biztonsági öv miatt állították meg a rendőrök, ám kiderült, hogy sokkal nagyobb problémák is vannak a sofőrrel és az autójával.

Kemma.hu

Büntetőjárás indult az 58 éves táti lakos ellen, akit Dorogon állítottak meg személygépkocsival a rendőrök – közölte a police.hu. Racsné Galambos Gréta őrnagytól, a főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a járőrök a Roadpol-akció végrehajtása során igazoltatták a kocsival közlekedő férfit, mert nem használta a biztonsági övet. 

Az ellenőrzés során azonban kiderült, hogy ez volt a legkisebb gondja: a sofőrnek ugyanis nem volt vezetői engedélye, az autó bal első lámpabúrája hiányzott, az oldalsó visszapillantó tükör pedig be volt törve. Mindezekért a helyszíni bírság mellett így szabálysértési feljelentést is tettek a rendőrök. A végén pedig jött a csattanó: az alkoholszondázás eredménye is pozitív lett, ezért előállítását követően büntetőeljárást indítottak ellene.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában