Eltilthatják

2023.02.28. 09:01

Videó: dominót csinált az autókból a részeg sofőr Tarjánban

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság pénzbüntetéssel és a járművezetéstől eltiltással sújtsa a sofőrt.

Kemma.hu

Az almásfüzitői férfi két további gépkocsi koccanását okozta

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Az ittas állapotban járművezetés vétsége miatt  indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal az almásfüzitői férfival szemben, aki ittassága miatt két további gépkocsi koccanását okozta. Az ügyészség arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfival szemben pénzbüntetést és járművezetéstől eltiltást szabjon ki – tájékoztatott dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Váregyei Főügyészség sajtószóvivője.

A vádirat szerint a férfi 2022. június 18-án Tarján lakott területén közepesen ittas állapotban vezette autóját. Egy enyhén jobbra ívelő útkanyarulatban ittassága miatt járműve sebességét nem megfelelően választotta meg, ezért a kocsija elejével nekiütközött az úttest szélén kialakított várakozóhelyen korábban leállított autó hátsó részének, amelyet így nekilökött egy másik  személygépkocsinak. Az ütközések következtében személyi sérülés nem történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában