Tárgyalás

2023.02.05. 08:41

Tatabányán áll bíró elé a nő, aki saját lányából csinált prostituáltat

Emberkereskedelem miatt kell felelnie annak a nőnek, aki saját fiatalkorú lányát és unokahúgát akarta rávenni szexmunkára. A Tatabányai Törvényszéken február 9-én tárgyalják az esetet.

Kemma.hu

Az ügyészség a vádlottat folytatólagosan, több ember sérelmére, tizennyolcadik éltévét be nem töltött, nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére, kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem bűntettével vádolta meg. A vádirat szerint az elsőrendű vádlott nevelése és felügyelete alatt állt a 2006 novemberében született lánya, és 2004 novemberében született unokahúga. A nő 2020. június elejétől 2020. október hónap végégig több alkalommal is rábeszélte a gyerekeket, hogy menjenek el a II. rendű vádlott férfihez, hogy különböző szexuális szolgáltatást nyújtsanak neki.

A nő elvárta, hogy a lányok a kapott készpénzt neki átadják. Így összesen legkevesebb 235 ezer forintot szerzett. A férfi tudta, hogy a lányok még nem töltötték be a 18. életévüket, és az nő lányáról azt is tudta, hogy még nincs 14 éves. A vádirat szerint a férfi így elkövette a gyermekprostitúció kihasználása és a szexuális visszaélés bűntettét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában