Csalás

2023.02.28. 06:54

Egy bábolnai ház árát is kicsalta a társkeresőn a net Don Juanja

A többrendbeli csalás bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség ismét indítványozta a férfi letartóztatása meghosszabbítását.

Kemma.hu

Mint megírtuk, egy férfi tíz nőt ismert meg internetes társkereső oldalakon, mindegyiket tévedésbe ejtette, és nekik összesen 16 millió 977 ezer forint kárt okozott. Az egyik nő még bábolnai házát is eladta, és a vételárat a férfinak adta.

Az ügyészség indítványára a férfi letartóztatását a Komáromi Járásbíróság 2021. november 5-én rendelte el a bizonyítás megnehezítésének és a bűnismétlésnek a veszélye miatt, a férfi azóta van kényszerintézkedés hatálya alatt. Az ügyészség újabb indítványát követően a Komáromi Járásbíróság nyomozási bírája a letartóztatást legutóbb március 5-ig hosszabbította meg. 

A mostani indítvány alapján az ügyészség  arra kérte a bíróságot hogy a letartóztatást újabb egy hónappal hosszabbítsa meg, tájékoztatta a Kemma.hu-t dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei főügyészség sajtószóvivője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában