Ámokfutás

2023.01.12. 09:54

Rendőrkézen a dühöngő esztergomi rabló, fél órán belül két férfira is rátámadt

Az esztergomi vasútállomáson támadt rá a két férfira. A rendőrök a helyszínen elfogták.

Kemma.hu

Január 10-én érkezett bejelentés a esztergomi rendőrségre a férfiról, aki a vasútállomáson rabolt ki és támadt rá két férfira

Forrás: police.hu

A rendőrségre január 10-én, kedden késő este érkezett bejelentés rablásról. A helyszínre érkező rendőröknek egy férfi elmondta, hogy az esztergomi vasútállomáson valaki odament hozzá, majd pénzt és cigarettát kért tőle.

Amikor nem adott neki, a férfi elvette a zsebében lévő telefonját. Miután ő felszólította, hogy adja vissza a mobilt, az idegen ütni kezdte őt. 

Az esztergomi vasútállomáson támadt rá egy férfira a rabló, akitől elvette mobiltelefonját
Az esztergomi vasútállomáson támadt rá egy férfira a rabló, akitől elvette mobiltelefonját
Forrás: police.hu

A 29 éves férfi ámokfutása ezzel nem ért véget. Az állomás parkolójában leszólított egy másik férfit is, akitől azt kérte, hogy autóval vigye el őt. Amikor ő ezt megtagadta, ráütött az autójára, majd rátámadt a sofőrre is.

A bántalmazásnak  a kiérkező járőrök vetettek véget, akik a helyszínen elfogták a verekedőt. A férfit előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. K. O-t, rablás, súlyos testi sértés és annak kísérletének gyanúja miatt hallgatták ki, adta hírül a police.hu. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában