Letartóztatás meghosszabbítása

2023.01.19. 12:51

Meglátta a zsarukat, azonnal kidobta az erkélyéről a droggal teli táskát Oroszlányban

Minden jóval meg volt tömve a férfi táskája, nem csoda, hogy el akarta rejteni a rendőrök elől.

Kemma.hu

Drogot is rejtett az erkélyről ledobott táska

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Kábítószer birtoklásának bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság április 22-ig meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, aki a kábítószert az utcára dobta az erkélyről, amikor a járőröket meglátta Oroszlányban. Dr. Horvát Sándortól, a megyei főügyészség megtudtuk, hogy az ügyészség indítványára a bíróság a férfi letartóztatását 2022. december 22-én rendelte el.

Az indítvány szerint az oroszlányi rendőrök 2022. december 20-án lakossági bejelentés alapján mentek az oroszlányi második emeleti lakáshoz. A járőrök a lakásba belépve  észlelték, hogy az erkélyajtó félig nyitva van. A járőrök az erkélyen megtalálták az előlük elrejtőző férfit, aki a kezében egy táskát fogott, majd a járőröket meglátva a hátizsákot az erkélykorlát mellett leejtette az utcára. A hátizsákban mérleg, telefon, daráló, cigaretta papír, műanyag tasakok, valamint kábítószer volt.

Meglátta a járőröket és habozás nélkül cselekedett
Forrás: Magyarország Ügyészsége

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában