Elzárás

2023.01.12. 07:12

Együtt laktak, mégis meglopta - 234 ezret vitt el szatyrokban Esztergomban (videó)

Vitte a laptopját két töltővel, a fejhallgatóját, de még széldzsekijét is. A férfinak már korábban is volt dolga a bírósággal.

Kemma.hu

A férfi a szobatársát lopta meg, majd távozott

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Az Esztergomi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a férfival szemben, aki saját szobatársát lopta meg. Az elkövető és a sértett ugyanis szobatársak voltak az esztergomi munkásszállón.

A férfi 2022. április 6-án a sértett távollétét kihasználva, a közös szobából ellopta a sértett 196 ezer 300 forint értékű laptopját, 2 töltővel, de vitte a fejhallgatóját és a széldzsekijét is. A lopás elkövetési értéke összesen 234 ezer 490 forint, amely teljes egészében megtérült.

Az eltulajdonított tárgyakat ugyanis az eljárás során a hatóság a férfi lakóhelyén feltalálta, lefoglalta és a sértettnek visszaadta. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetett férfit elzárásra ítélje.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában