Súlyos testi sértés

2022.12.03. 07:34

Videón a feldúlt ex, aki ököllel támadt volt élettársára egy Esztergom közeli boltban

A súlyos testi sértés kísérlete miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a személyét ért, telefonon tett megjegyzést személyesen, tettlegesen torolta meg.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Mint arról korábban beszámoltunk, a történet akkor fajult el, amikor a férfi és a nő élettársi kapcsolata megszakadt, személyes viszonyuk pedig megromlott.  Június 1-én telefonon vitáztak egymással, amikor is a nő sértő kijelentést tett a férfira.

Mintegy fél óra elteltével, 14 óra 48 perckor a férfi feldühödött állapotban megjelent az Esztergomhoz közeli dohányboltban, ahol volt élettársa dolgozott. Az elkövető a pult mögött álló nőhöz lépett és ököllel arcon vágta. A sértettnek 8 napon belül gyógyuló horzsolása, zúzódása lett az ütéstől, a cselekmény pedig alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására is.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a büntetlen férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!