Vádemelés

2022.11.04. 08:00

Videón a nőverő: hatalmas öklöst vert le exélettársának a dohányboltban a férfi

Telefonos vitából lett tettlegesség a dohányboltban, ahol a bedühödött férfi ököllel ütötte meg exélettársát.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki előzetesen telefonon tett megjegyzést, majd személyesen tettlegesen torolt meg. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetlen férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki.

A vádirat szerint a férfi és a nő élettársi kapcsolata megszakadt, személyes viszonyuk megromlott.  A férfi és a nő  június 1-jén telefonon vitáztak egymással, a nő sértő kijelentést tett. Ezt követően mintegy fél óra elteltével, 14 óra 48 perckor a férfi  feldühödött állapotban megjelent az Esztergomhoz közeli dohányboltban, ahol a sértett dolgozott. Az elkövető a pult mögött álló nőhöz lépett és ököllel megütötte az arcát. A nőnek 8 napon belül gyógyuló horzsolása, zúzódása keletkezett, a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában