Életveszélyt okoztak

2022.10.18. 14:37

Ukránokat vertek Tokodaltárón, koponyatörésig fajult a bunyó

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt előkészítő ülést tartanak szerdán, október 19-én, reggel 9 órakor a Tatabányai Törvényszéken.

G. D. V.

Forrás: Shutterstock

 A vádirat szerint két férfi egy ukrán férfit bántalmazott súlyosan. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság az I. rendű vádlottat, mint erőszakos többszörös visszaesőt, ítélje fegyházbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától, a II. rendű vádlottat ítélje börtönbüntetésre, melynek végrehajtását határozott időre függessze fel.

 

Mint arról korábban beszámoltunk: a vádirat szerint a két férfi 2021. október 11-én az esti órákban 21:00 és 22:00 óra közötti időben Tokodaltárón, az utcán rátámadt két ukrán férfira. Az egyik férfit úgy megütötték, hogy hanyatt a földre esett, majd a földön fekve megrugdalták, ezt követően elmenekültek a helyszínről.  A sértett a bántalmazás következtében koponyalapi törést, a koponyacsont és az arccsontok többszörös törését, az arccsont törését, valamint következményes koponyaűri vérzést szenvedett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában