Hidegvérrel

2022.10.18. 20:58

55 késszúrással ölt, sógora és nővére holttestét felgyújtotta a süttői gyilkos

A Tatabányai Törvényszéken csütörtökön, október 20-án 8.30-kor fogják tanúk és szakértők meghallgatásával folytatni a Süttői kettősgyilkosság tárgyalását.

Goletz-Deák Viktória

A kettős gyilkosság helyszíne

Forrás: police.hu

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, az elmebetegségben szenvedő Sz. D. 2020. május 16-án virradóra nővéréhez és sógorához ment, akik egy süttői családi házban laktak. A tudatzavart állapotban lévő vádlott a konyhából magához vett több kést, majd azokkal sógorát 36-szor, nővérét 19-szer szúrta meg. Családtagjai a késszúrások okozta sérülésektől életüket vesztették.

Sz. D. a gyilkosságok után a holttesteket benzinnel átitatott rongyokkal takarta le, a házban pedig benzint locsolt szét, amit meggyújtott. A házban keletkezett tűzben a férfi is másodfokú égési sérüléseket szenvedett a kezén, lábán és arcán.

Mindkét sértett a késszúrások okozta sérülések következtében vesztette életét. Ezt követően a vádlott a holttesteket benzinnel átitatott rongyokkal letakarta, az ingatlanban benzint locsolt szét és azt meggyújtotta, melynek következtében az ingatlanban tűz keletkezett. A tűzben a vádlott is másodfokú égési sérüléseket szenvedett a kezén, lábán és arcán, de sikerült a házból kimenekülnie, majd a közeli folyóparton, a ruházatát levéve hűtötte le a testét, végül visszament a sértettek házához. Sz. D. jelenleg kényszergyógykezelés alatt áll. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában