Baleset

2022.08.01. 12:44

Gyerekek is megsérültek az M1-es balesetben Tatánál (helyszíni fotók)

A sztrádán több kilométeres a torlódás, Tatabánya-Óvárosnál rendőr irányítja a forgalmat.

Kemma.hu

Óriási dugó alakult ki az M1-esen a baleset miatt

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Mint megírtuk, több autó karambolozott az M1-esen Tatánál. Gányai Balázs, a megyei szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta: a balesetben hat ember sérült meg.  Az elsődleges információk szerint utoléréses baleset volt a sztrádán. 

Csép Vivien Dorka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője hozzátette: a helyszínre három mentőgépkocsit és egy mentőorvosi-kocsit riasztottak. Egy középkorú férfit súlyos, három gyermeket és két felnőttet könnyebb sérülésekkel szállítottak a területileg illetékes kórházba. 

A rendőrség frissebb tájékoztatása szerint egyébként hét autó ütközött, a helyszínelést megkezdték, a műszaki mentés és az egészségügyi ellátás miatt, jelenleg teljes pályazár van érvényben. A járművezetők, a tatai kihajtónál elhagyhatják az autópályát, írta a police.hu. 

Az Útinform térképes tájékoztatása szerint a torlódás több kilométeres, a baleset helyszínétől egészen Tatabánya-Óvárosi lehajtóig torlódik a forgalom. A sztrádát elhagyó autósok miatt Tatán és Tatabányán is nagyobb az autóforgalom. Az óvárosi lehajtónál rendőrök irányítják a forgalmat.

M1-es
Forrás: Útinform

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában