Illegál

2022.07.08. 05:56

Lopott áram miatt gyulladt ki a lakás Esztergomban

Az esztergomi nyomozók vádemelési javaslattal lezárták az eljárást azzal a 34 éves férfival szemben, aki családjával egy lakatlan házba, a tulaj engedélye nélkül beköltözött.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a helyi lakost, aki egy cég tulajdonában lévő ingatlanba 2019-ben önkényesen beköltözött. A lakáshoz tartozó villanyóra le lett szerelve, de hogy az lakható és komfortos legyen, az elkövető az áramot lopta. Hosszabbítok segítségével illegálisan vezette be az áramot, így működtette az elektromos eszközeit. Az elektromos hálózat túlterhelése, és a szakszerűtlen áramfogyasztás miatt tűz keletkezett, a sorház több lakása is kiégett. Később a sorház lebontásra került.

Áramlopás miatt gyulladt ki a lakás
Illagálisan éltek a lakásban
Forrás: police.hu

A gyanúsított személy ellen közveszély gondatlan okozása, valamint nagyobb értékre elkövetett lopás bűncselekmények elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek, írja a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában