Tragédia

2022.07.28. 14:27

Helyszíni fotók az M1-esről: eltűnt a kamion fülkéje a halálos balesetben

Szinte felismerhetetlenségig összeroncsolódott annak a kamionnak a fülkéje az M1-esen, amelynek sofőrje életét vesztette a balesetben csütörtök délelőtt.

Kemma.hu

Forrás: Érd HTP

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, ráfutásos baleset történt csütörtök délelőtt az M1-es autópálya 28 kilométerszelvénynél, Zsámbék térségében, a Budapest felé vezető irányban. A karambolban két kamion volt érintett. Az egyik sofőr be is szorult a fülkébe, őt a tűzoltók próbálták kiszabadítani. A rendőrség közleményében arról adott tájékoztatást, hogy a sofőr a helyszínen életét vesztette.

A szörnyű esetről az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is beszámolt közösségi oldalán. Mint írták, a hátsó kamion sofőrje az összeroncsolódott fülkébe szorult. A tragikus balesetről a katasztrófavédők helyszíni fotókat is megosztottak.

Az Útinform legfrissebb információi szerint megindították a korábbi baleset helyszínén megnyitották a belső sávot, így a több órája a torlódásban veszteglők is megindulhattak. Megindították a járműveket a bicskei kijáratnál is, így ott már nem terelik ki a forgalmat az 1-es főút felé. Viszont a torlódás továbbra is több kilométeres, a várakozó járműoszlop hossza Tatabányáig ér.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában