Szerencsétlenség

2022.07.09. 18:12

Halálos baleset az M1-esen: 13 migránst szállító kocsi csapódott fának

13 migránst szállított a kocsijában az M1-esen az a csempész, aki szombat délután először szalagkorlátnak, majd fának csapódott.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az M1-es autópálya 89-es kilométerszelvényében egy migránsokat szállító jármű július 9-én 15 óra 43 perckor az útjavítási munkaterületen megpróbált lehajtani az autópályáról, azonban eddig ismeretlen körülmények között szalagkorlátnak, majd fának csapódott. A személygépkocsiban 13 külföldi állampolgár utazott, akik a baleset során személyi sérülést szenvedtek, egy fő olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A járművezető elfutott a helyszínről, őt a baleset közelében kutatást végző polgárőrök találták meg. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette, a jelenlegi adatok szerint ketten életveszélyesen, öten súlyosan, öten könnyebben sérültek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában