Tárgyalás

2022.06.05. 08:31

Vécébe zárkózott, veréssel fenyegette a kalauzokat a bliccelő - Tatabányán ítélhetik el

Bezárkózott a férfi a mosdóba, hogy ne bukjon le, de hamar feltűnt a kalauzoknak, hogy a vécé már hosszú ideje zárva van.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint, június 8-án tárgyalást tartanak annak férfinak az ügyében, aki a Bécsből Budapestre tartó vonaton veréssel fenyegette meg a kalauzt. A Tatabányai Járásbíróságon ítélet születhet.

A vádirat szerint a vádlott 2018. július 9-én a Bécsből Budapestre tartó vonaton utazott. Mivel a férfi érvényes menetjeggyel nem rendelkezett, ezért az ellenőrzés elkerülése érdekében a szerelvény mosdó helyiségébe zárkózott. A jegyvizsgálást végzők észlelték a hosszabb ideje zárt mosdót, ezért a kabin ajtaját kinyitották. A vádlott megtagadta a személyazonosságának igazolását, amikor pedig felszólították a vonat elhagyására, agresszív lett és a jegyvizsgálókat hangosan, trágár kifejezésekkel szidni kezdte, veréssel fenyegette őket, majd öklével a vonat oldalát kezdte ütni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában