Látta, mi történt

2022.06.15. 16:21

Szőke kamaszlányt keres a rendőrség, tanúja volt, ahogy Esztergomban elütöttek egy gyereket

A 17 év körüli lány szemtanúja volt a balesetnek, kiáltásával figyelmeztette a sofőrt, majd a sérült kislánynak is segített. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a megtalálásában.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt. Egy  ismeretlen járművezető ugyanis egy fehér színű Volkswagen típusú gépkocsival február 28-án 7 óra 40 perc körül a Bánomi úton, a sportpálya mellett lévő bekötőútról tolatni kezdett. A manőver során pedig elütött egy 9 éves kislányt, aki a járdán sétált. A gyermek az ütközés hatására a földre esett. A sofőr azonban a helyszínről segítségnyújtás nélkül távozott – adta hírül a police.hu.

A rendőrség várja annak a 17 év körüli, szőke, hosszú haját hátul copfban viselő fiatal lány jelentkezését, aki szemtanúja volt a balesetnek, és rákiáltva figyelmeztette a gépkocsivezetőt, majd a sérült kislánynak is segített. Ha valaki a tanúval kapcsolatosan információval rendelkezik vagy a fenti leírásból magára ismer, jelentkezzen személyesen az Esztergomi Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-33-510-240-es, a 112-es ingyenes hívható segélyhívó telefonszámot, esetleg a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában