Segítség

2022.05.20. 07:05

72 éves oroszlányi asszony tűnt el, már hónapok óta semmi hír róla

Nagy Gusztávné még március közepén tűnt el oroszlányi lakhelyéről, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Megtalálásában a rendőrök kértek segítséget.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint, az Oroszlányi Rendőrkapitányság eljárást folytat Nagy Gusztávné eltűnése kapcsán. A 72 éves nő március közepén oroszlányi lakóhelyéről eltávozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Nagy Gusztávné 160 centiméter magas, őszes, vállig érő haja van, sovány testalkatú. Bal karján „Adél” feliratú tetoválás található. Beszéde nehezen érthető, dohányzik.

Forrás: police.hu

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában