Tragédia

2022.04.02. 07:16

Magyar rádiós hunyt el a 117-es úti autóbalesetben

A 44 éves Szauter Kornél autójának egy megpördülő kocsi csapódott Tátnál.

Kemma.hu

Szauter Kornél 44 éves volt

Forrás: Laza Rádió

Ismert rádiós veszítette életét a Tátnál történt balesetben csütörtökön. Szauter Kornél Esztergom felől tartott Nyergesújfalu irányába, amikor egy elektromos BMW a 117-es útra kanyarodott volna, de megpördült és nekiment az autójának. A rádiós olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Mex Rádió Facebook-oldalán arról ír, hogy az általuk csak Korynak hívott 44 éves munkatársuk halála felfoghatatlan számukra. Őszinte részvétüket fejezték ki Kornél párjának, Erikának, valamint a családnak. A szintén online Laza Rádió is megemlékezett róla. Felidézték, hogy 2006-ban került elősör hozzájuk, elképesztő profizmusával pedig magasra tette a lécet rádióban, majd 2017-ben is visszatért hozzájuk egy rövidebb időre. 

Ahogy a budapestkornyeke.hu írja, Szauter Kornélt sokan ismerték jellegzetes hangjáról, évtizedek óta rádiózott Magyarországon. A rádiós gyakran járt ezen az útvonalon, posztolt kompozásról, Dunáról éppúgy, mint például Esztergomról, ahonnan származott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában