Tragédia

2022.03.31. 18:58

Halálos baleset történt a 117-es főúton: teljes az útzár Tátnál

Egy gépjármű megcsúszott és nekiütközött egy szabályosan közlekedő másik személygépkocsinak, amelynek vezetője a helyszínen életét vesztette.

Kemma.hu

Forrás: Kemma.hu

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt március 31-én 17 óra körül a 117-es út és a 11-es út kereszteződésében, Tát térségében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy elektromos meghajtású személygépkocsi kanyarodott a 117-es útra, azonban a manőver során megcsúszott. A gépkocsi hátulja kipördült és nekiütközött egy Esztergom felől szabályosan érkező másik személygépkocsinak, amit egy 44 éves férfi vezetett – tájékoztatott a police.hu.

A szabályosan haladó gépkocsi vezetőjét a nyergesújfalui és az esztergomi hivatásos tűzoltóknak feszítővágóval kellett kiemelniük a járműből – tájékoztatott Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem szóvivője. A balesetben a vétlen autó sofőrje olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a baleset helyszínelést teljes útlezárás mellett végzi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!