Tudta, hol tartja

2022.04.14. 12:06

A dorogi betörő csak légpuskát akart lopni, majd megitatta a tulaj malacát, mielőtt lelépett

A férfi egy farönkkel törte be a ház ablakát, majd bemászott. A házban célirányosan haladt, csak egy légpuskát akart magával vinni.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Ismerőse kesztölci házába tört be V. J. április 2-án. A 39 éves dorogi férfi egy farönkkel törte be az ingatlan ablakát, amin keresztül bemászott az épületbe. A házban nem kellett keresgélnie, tudta, hogy a sértett hol tartja a légpuskáját, és neki csak arra fájt a foga, azt akarta magával vinni.

Ahogy sejtette, a fegyver a helyén volt, magához is vette, majd távozott. A tulajdonos aznap este vette észre, hogy betörtek hozzá, és értesítette a rendőrséget. A dorogi rendőrök rövid időn belül azonosították, és április 7-én el is fogták az elkövetőt, aki ellen lopás gyanúja miatt indult eljárás.

V. J. a kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy azért érkezett aznap ismerőse házához, hogy ellopja a légpuskáját. Miután ezt megtette, megitatta a sértett malacát és távozott a helyszínről. A nyomozók a lopott légpuskát lefoglalták és visszaadták a sértettnek – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában