Vádemelés

2022.03.28. 11:20

Az éjszaka közepén tört rá az ittas férfi a dorogi nőre otthonában

Az ügyészség indítványozta, hogy az ittas férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Magánlaksértés bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi i Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki éjjel hatolt be a dorogi nő házába. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetett férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

A vádirat szerint a férfi 2021. november 09-én 00:35 és 1 óra közötti időben, ittas állapotban a dorogi nő házához ment. A férfi a házhoz tartozó kerítésén keresztül átmászott, a zárt bejárati ajtót benyomta, amely következtében az ajtó megrongálódva kinyílt. Az elkövető bement a házba, ahol a nőt arra akarta rábírni, hogy engedje meg, hogy barátnője a házban töltse az éjszakát. A sértett többször felszólította a férfit,  hogy hagyja el a lakást, azonban az elkövető csak akkor távozott, amikor a tulaj közölte, hogy hívja a rendőrséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában