Szórakozóhelyeket ellenőriztek

2022.03.09. 08:25

Az éjszaka, amikor a rendőrök egymást cipőfűzővel vontató részeg robogósokat igazoltattak

Mozgalmas éjszakájuk volt az esztergomi és dorogi egyenruhásoknak, akik 146 személyt igazoltattak szórakozóhelyeken.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök az esztergomi és a dorogi kapitányságok illetékességi területein ellenőriztek  szórakozóhelyeket március 5-én 18 órától másnap hajnali 4 óráig. Lopott motorkerékpárt találtak, ittas sofőrökkel szemben intézkedtek, de még körözött személyeket fogtak el.

A szórakozóhelyeken 2 körözött személyre bukkantak, egy autósnál pedig a jármű átvizsgálásakor kábítószergyanús fehér port találtak. A kábítószerteszt a sofőrnél pozitív eredményt mutatott amfetaminra, őt a vizsgáló orvos is befolyásoltnak minősítette, így bódult járművezetés miatt is felelnie kell.

A rendőrök elfogtak további 2 személyt, akik 1-1 robogón közlekedtek Esztergomban olyan módon, hogy az egyik robogós egy cipőfűző segítségével vontatta a másikat. Mind a két járművezető ittas állapotban volt, a vontató járművezető eltiltás hatálya alatt állt, a vontatott jármű vezetőjének pedig nem is volt jogosítványa. A vontató járművezetőról ráadásul az is kiderült, hogy az általa vezetett robogó lopott volt.  – adta hírül a police.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában