Hatalmas kár

2022.02.10. 11:30

Munkagép és autó égett porig gyújtogató férfiak miatt a lábatlani telephelyen (Fotók)

A két férfi közös italozásuk után ment be a telephelyre, ahol két járművet is felgyújtottak. Tettükkel 9 millió forintos kárt okoztak.

Kemma.hu

Forrás: poice.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint, közös  italozást követően ment be egy lábatlani telephelyre Cz. R. és B. R. február 6-án délután. A 22 és a 30 éves helyi férfiak felgyújtották egy telepen parkoló munkagépet és egy autót, majd távoztak a helyszínről. A kiérkező tűzoltók eloltották a lángokat és megállapították, hogy a tüzet gyújtogatás okozta.

Az esztergomi rendőrök amint tudomást szereztek az esetről, elkezdték az elkövetők felkutatását. Tanúkat hallgattak ki és átnézték a rendelkezésre álló kamerafelvételeket. Nyomozásuk hamar meg is hozta a várt eredményt. A két férfit három napon belül azonosították, és február 9-én előállították őket az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol rongálás bűntett elkövetése miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként. A két elkövető 9 millió forintos kárt okozott gyújtogatásukkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában