Tárgyalás

2022.02.08. 09:25

Kocsmáros nőre támadt az ittas férfi Esztergomban, a ráugró vendégeket is megverte

Többen is próbálták megállítani az ittas férfit, de az hamutartóval és más tárgyakkal dobálta, ütötte az őt lefogni próbáló vendégeket.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint február 10-én tárgyaláson, párbeszédek meghallgatásával folytatódik annak a többszörösen visszaeső férfinak az ügye, aki egy esztergomi kocsmában a pultosra támadt, majd az őt lefogni próbáló vendégeket is megverte. Az agresszort a bíróság 2018-ban lopás bűntette miatt 2 év 6 hónap fegyházbüntetésre ítélte, amelyből 2019. május 27-én szabadult.

A vádirat szerint a férfi 2019. november 1-jén egy esztergomi kocsma kerthelyiségében ittas állapotban elaludt. A pultosnő a férfit három alkalommal is felrázta, és megkérte, hogy ne ott aludjon. A vádlott ezt zokon vette, ezért a harmadik alkalommal megfogta és megrántotta a nő pólóját. Ekkor a nő segítségére sietett az egyik férfi vendég, aki közéjük állt.

 Az ittas bűnöző lökdösni kezdte a férfit, aki igyekezett lefogni, hogy megakadályozza abban, hogy őt megüsse. Két másik férfi vendég is próbálta a dulakodó férfit lefogni. Az agresszor az egyik férfit egy üveg hamutartóval fejbe dobta, ezután ököllel is meg akarta ütni, de az elhajolt. Az ittas vádlott ezután a másik férfit a fején egy kemény tárggyal ütötte meg, akinek a további ütéseket sikerült kivédenie. Az elkövető egy harmadik férfinak a kezét próbálta megharapni, majd a combján ütötte meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában