bűncselekmény

2021.11.26. 10:10

Videó: ököllel állt bosszút a tatabányai buliban a férfi

Egy tatabányai szórakozóhelyen leöntöttek egy férfit alkohollal, bosszúból eltörte a másik férfi arccsontját. Felfüggesztett szabadságvesztést kaphat.

Kemma.hu

Vádiratot nyújtott be a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki egy szórakozóhely táncterén előbb itallal leöntötte, majd majd nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott a sértettnek. Az ügyet súlyos testi sértés bűntette és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt indították – tudtuk meg Dr. Reszl Ildikó, megyei főügyésztől.

Az információk szerint a tatabányai szórakozóhelyen koncert közben az elkövető a táncterén szóváltásba keveredett a sértett férfival, mert úgy érezte, hogy leöntötte őt az italával. A szóváltás során az elkövető szándékosan leöntötte italával a sértettet, aki erre a kezében lévő itallal szintén lelocsolta a férfit. Az elkövető ekkor jobb kezét ökölbe szorítva, legalább közepes erővel megütötte a sértett bal arcfelét, majd vele dulakodni kezdett.

A támadó férfi a sértettet a nyakánál fogva a földre rántotta, ott többször fején megütötte. A szórakozóhely vendégei ekkor a támadót és a sértettet elválasztották egymástól. Az erőszakos férfi a sértettnek nyolc napon túl gyógyuló arccsonttörést és dobhártya perforációt okozott.

Az ügyészség arra tett indítványt, hogy a büntetlen, a bűncselekmény elkövetését beismerő férfival szemben a Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki – tudtuk meg a közleményből.

Ezek is érdekelhetik